Tapahtumat  
 
   
 
Etusivu /

Pekka Hyysalo on uskomaton taistelija - Katso koskettava video

8.11.2013 Muut..

Pekka Hyysalo - FightBack - Mini Documentary from SMB Productions on Vimeo.

Kolme ja puoli vuotta sitten Suomen yksi lupaavimmista freestyle-laskijoista Pekka Hyysalo loukkaantui vakavasti. Hyysalo heräsi pahan kaatumisen jälkeen 17 päivän päästä koomasta neliraajahalvaantuneena ja hengitysputkessa. Mies on kuitenkin taistellut itsensä uskomattomalla tavalla takaisin laskemaan.

Vuonna 2010 vappuna tapahtunut onnettomuus lopetti Pekka Hyysalon freestyle-laskijan uran. Viimeisen kuvauspäivän viimeisestä hypystä tuli lopulta uran viimeinen hyppy. Ammattiurheilijan uskomaton taistelutahto ja periksiantamaton asenne on saanut miehen kuntoutumaan nopeammin kuin yksikään ennuste osasi edes kuvitella.

Pekka palasi rinteeseen ensimmäistä kertaan onnettomuuden jälkeen jo yli vuosi aiemmin kuin hänen ennustettiin oppivan kävelemään uudelleen vain 11 kuukautta onnettomuuden jälkeen. Miehen tukena kuntoutuksessa on ollut Fight Back hyväntekeväisyysjärjestö, jolle Pekan vanhalta sponsorilta Sweet Protectionilta on tullut muun muassa nimikkokypärä. Nimikkokypärä on ollut miehen yksi suurista unelmista.

Pekkaa tukee myös Makia -vaatemerkki, jonka yksi omistaja on Kimi Räikkönen. Räikkönen lahjoitti Hyysalolle nojapyörän, joka on ainoa laite, millä Pekka pystyy kulkemaan lujaa ja nopeasti. Mies on todennut, että välillä kaipaa mennyttä elämää, mutta hän nauttii myös nykyisestä elämästä täysin rinnoin.

Hyysalo treenaa päivittäin kovasti ja hän on sanonut, että hän tulee juoksemaan maratonin seitsemän vuoden sisällä ja se tulee varmasti toteutumaan, niin kova taistelija hän on! Pekka Hyysalo on esimerkki kaikille, että milloinkaan ei kannata luovuttaa vaan “Fight Back!”

Voit lukea Pekka Hyysalon blogia osoitteessa: www.pekkahyysalo.com
Pekkaa voit tukea ostamalla Fight Back -tuotteita osoitteesta: www.shop.fight-back.eu 

Huom!
Sivuilla voi olla hetkittäin vaikea päästä suuren yleisöryntäyksen takia.

Luetuimmat
  • Tänään
  • Viikko
  • Kuukausi